Tilastot

Tältä osiolta löydätte SRT:n sarjakilpailuihin liittyviä tilastoja. Tilastot on jaettu vuosittain ja ne on myös laskettu yhteen.

Tilastot päivitetään joka sarjan päätyttyä. Tämän hetkiset tilastot on otettu silloin, kun Formulasarja II päättyi eli 26.11.2017. Ainut poikkeus tähän on tilastot koskien rataympäristöjä, ratoja, ajoneuvoja sekä ajoneuvoluokkia joihin on otettu myös tulevien sarjojen lukemat niistä. Lisäksi myös se täytyy huomioida, että konekuskien saavuttamat tilastot lasketaan myös tähän mukaan. Sekä se kannattaa huomioida, että johtokierrosta ja nopeinta kierrosta ei oteta huomioon niissä kilpailuissa, joidenka kesto oli 1 kierros tai jotka keskeytettiin ensimmäisen kahden kierroksen aikana.

Olen jakanut tilastot eri sivuille:

  • Sarjakilpailut: Löydät mestaruuksien ja pisteiden määrät täältä.
  • Sijoitukset: Löydät voittojen, kakkostilojen ja kolmostilojen määrät täältä.
  • Paalupaikat ja nopeimmat kierrokset: Löydät paalupaikkojen ja nopeimpien kierroksien määrät täältä. Nimestä huolimatta, löydät myös johtokierroksien määrät täältä.
  • Sekalaiset: Löydät aiheutettujen keltaisten lippujen ja näytettyjen sinisten lippujen määrät täältä.
  • Radat ja autot: Kuinka monta kertaa kussakin rataympäristössä on ajettu? Entä millä radalla on ajettu eniten? Ja mitä autoa on käytetty eniten? Onko mikä autoluokka suosituin? Löydät vastaukset näihin täältä.