Autocross-sarja

Anna arvosana sarjalle!
Sending
User Review
3 (1 vote)
Sarjan nimi: Autocross-sarja
Sarjan alkamispäivämäärä: 12.11.2016
Sarjan päättymispäivämäärä: 20.11.2016
Sarjan kesto: 9 päivää
Sarjaa jäljellä: 0 päivää
Kilpailujen määrä: 4 kilpailua
Sarjan aikakausi: Kymmenes aikakausi

Tietoa sarjasta:
Autocross-sarja oli 36. SRT:n järjestämä sarja. Tässä sarjassa ajettiin vain 4 kilpailua (joka oli uusi ennätys kilpailumäärän, öö, ”vähyydessä?”) marraskuun keskivaiheilla. Sarjaa ajettiin kahden viikon ajan, ensimmäisellä viikolla ajettiin Formulasarjan vuoksi vain lauantaina ja seuraavalla viikolla sitten perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.

Sarjan nimen mukaisesti kaikki kilpailut ajettiin Autocrossissa. Tämä oli viimeinen sarja näistä Rataympäristösarjoista ja ensimmäinen kymmenen aikakauden sarja (ellet laske mukaan Formulasarjan kahta viimeistä kisaa tähän).

Miksi otin tämän sarjan?
Halusin tehdä rataympäristöille omat sarjat ja Rataympäristöjen turnauksen Top-5:lle Fern Baylle, Westhillille, Astonille, Kyoto Ringille ja South Citylle oli jo omat sarjat eikä kuudenneksi sijoittuneelle Open Configille voinut oikein järjestää omaa sarjaa kun se ei ollut mikään varsinainen rataympäristö. Blackwood oli Rataympäristöjen turnauksen seitsemäs ja sillekin oli oma sarja. Autocross oli ainut jolle ei vielä ollut omaa sarjaa.


Linkkejä sarjasta:

Sarjan kilpailut:

Kisan numero: Päivämäärä: Rataympäristö: Rata: Auto(t): Kierrokset: Varikkopysähdykset: Voittaja: Erikoissäännöt:
Kisa 1: 12.11.2016 Autocross Autocross UF GTR ja XF GTR 30 kierrosta 3 varikkopysähdystä Teppari Ratana toimi Nopsan Autocross-kisa.
Kisa 2: 18.11.2016 Autocross Autocross X MRT5 1 kierros 0 varikkopysähdystä Nick_78 Ratana toimi LFS:n oma Autocross Layout-rata. Tavoitteena oli ajaa kuusi kierrosta mahdollisimman nopeasti.
Kisa 3: 19.11.2016 Autocross Drag Strip UF1000 1 kierrosta 0 varikkopysähdystä Arde62 Kilpailu toimi Double Elimination-turnausmuotoisena.
Kisa 4: 20.11.2016 Autocross 8 Lane Drag BMW Sauber F1.06 1 kierros 0 varikkopysähdystä Tankslacno Kilpailu toimi Round Robin-turnausmuotoisena. Tämä ajettiin sellaisella AU4-radalla jossa ajetaan ensiksi maaliin, mutta sitten ajettiinkin pikkutietä pitkin takaisin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarjan pisteet:

0 kommentteja artikkelissa “Autocross-sarja”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *