Sport Racing Team Finlandin uudet nettisivut on avattu!

Tankslacno Uutiset 13 288 näyttökertaa 1 0

Kyllä! Nyt ne ovat viimeinkin saatu valmiiksi! Sport Racing Team Finlandin alkuperäiset sivut hajosivat tietokantaongelmien vuoksi kesällä 2016 ja nyt Tankki alkoi tässä tekemään uutta nettisivustoa. Aluksi sitä vain hieman suunniteltiin pari kuukautta silloin tällöin ja jotain töitä saatiin aikaiseksi myös huhtikuussa. Se olisi ollut julkaisukelpoinen jo pidemmän aikaa nyt, mutta halusin kuitenkin tehdä tämän todella kunnolla ja hoitaa tuon Sarjakeskus-osion loppuun. Loka- ja marraskuussa tein sitten ihan täysillä tätä sivustoa.

Halusin julkaista tämän tarkoituksella 27.11.2017, koska Formulasarja II saatiin päätökseen eilen. Täten saataisiin yksi aikakausi päätökseen ja päästäisiin aloittamaan vähän puhtaammalta pöydältä. Joka tapauksessa, Sport Racing Team Finlandin uudet nettisivut on nyt avattu!

Tässä vähän yleistietoa sivustosta:

  • Etusivu: Näyttää uusimmat uutiset sekä sarjauutiset
  • Tietoa: Näyttää tietoa SRT:stä, sen kuskeista ja vastauksia kysymyksiin mitä teille saattaa tulla mieleen
  • Sarjakeskus: Selvästi isoin osio tästä sivustosta! Tältä sivustolta löydät kaikki tiedot SRT:n sarjakilpailuista aina kilpailukalenterista keltaisten lippujen määrään ja johtokierroksiin vuodelta 2017!
  • Galleria: Tältä sivulta näet kuvia SRT:stä. Kiitokset Dadulle ja Team Apachelle, että saimme luvan käyttää heidän Facebook-sivusta löytyviä kuvia!
  • Yhteydenotto: Tältä sivulta voit ottaa yhteyttä erilaisten lomakkeiden kautta. Näet myös linkkejä SRT:hen täältä!

Joka tapauksessa, toivottavasti nautitte!

 

 

0 kommentteja artikkelissa “Sport Racing Team Finlandin uudet nettisivut on avattu!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *